Magasiner og publikasjoner

Kalender

I kalenderen finner du alle slags arrangement med en tilknytning til region Øst. Både nasjonale, regionale og lokale arrangement legges inn i kalenderen.

Det er arrangørene selv som legger inn arrangementene. 

Legg inn arrangement her så vil den etter kort tid publiseres.


Varslingsrutiner i Region Øst

Siden begynnelsen av 1990-tallet har vi i misjonsorganisasjonene jobbet målrettet med rutiner for å håndtere overgrep, maktmisbruk og seksuelle krenkelser. I region Øst skal varslere og krenkede være helt trygge på at de vil bli tatt på alvor dersom vi får vite om opplevelsene.

Du kan alltid kontakte regionleder Anne-Lin B. Hynnekleiv direkte på:

mb: 473 65 035 eller epost: albh@normisjon.no

Mennesker som har opplevd seksuelle krenkelser fra ansatte eller frivillige medarbeidere i Normisjon kan også henvende seg til:
Else Kari Bjerva – mb: 452 13 382
Tormod Kleiven – mb: 950 84 275 

Her finner du informasjon og beskrivelser av rutinene våre. Last ned her.


Nytt fra Normisjon

I regionbladet Region Øst finner du informasjon og nyheter fra region Øst sitt arbeid. Avisen kan lastes ned digitalt og leses på skjerm her: Regionbladet RegionØst

Avisen er gratis. Gi beskjed her hvis du vil ha det tilsendt.


Agenda 3:16

Normisjon gir ut magasinet magasin Agenda 3:16. Det er prisbelønnet for sitt design og innhold og tar kristent liv på alvor.  Les månedens nettsak her.

Her kan du tegne abonnement på Agenda 3:16

Agenda 3:16 gis også ut som lydavis i samarbeid med KABB. Ta kontakt på telefon 23 30 10 00 eller epost: abonnement@normisjon.no


Ferskvare

Ferskvare er et gratismagasin som sendes til alle som har gitt en gave til Normisjons internasjonale arbeidet i løpet av det siste året (ca. 12.000 personer). Blant disse er faddere, fastgivere og SMM-menigheter som tidligere mottok henholdsvis Faddernytt, Misjonsnytt og SMM-nytt.

Les mer om magasinet her.


Ressurser

Alpha-kurs

Vi opplever at Alpha-kursene bidrar med viktige verktøy for endring, vekst og forvandlede liv. Ta kontakt med Alpha-konsulent Leif Gordon Kvelland.
Les mer om ALPHA her: http://alpha-kurs.no/


Agenda 1

Trenger ditt fellesskap drahjelp for å bygge forsamling for søkende mennesker. Som tiltrekker seg nye og som bidrar til endring i eget nærmiljø? Agenda 1 hjelper dere i gang og videre. Agenda 1 Østlandet ledes av Vegard Husby, Thomas Heggbø, Dag W. Haugeto Stang og Bjørnar Holmedal.

Ta kontakt med Vegard Husby (epost: vegardh@storsalen.no) for å få vite mer om muligheten for å delta.

Les mer her: http://www.agenda1.no/


TV Normisjon

TV Normisjon er ikke en tradisjonell tv-kanal, men en nettportal. På tv.normisjon.no finnes filmer fra Normisjons internasjonale arbeid, fra skoler, menigheter og fellesskap, og ikke minst videoer fra Actas arbeid rundt om i landet.

Videoene kan sees både på mobil og datamaskin, og kan enkelt deles til sosiale medier, eller lastes ned for bruk for eksempel i møter eller på leir der man ikke har like god tilgang til internett.

Du finner den nye kanalen på tv.normisjon.no


JesusNett – TV

Leter du etter ressurser for lokallagsarbeidet ditt? Sjekk ut gratis ressurser på JesusNett sine egne sider

Les mer her: https://jesusnett.com/

Finn TV-programmer her: http://jesusnett.com/tv/


Misjonsblogger

Therese Glendranges blogg

Therese Glendrange

Jeg er opprinnelig fra Flekkefjord, men siden 2003 har jeg arbeidet for Normisjon som misjonær i Mali. For en flott jobb! For et flott land og flotte folk!!

Jeg deler gjerne litt av liv og arbeid her på bloggen. Ha en velsignet dag! Les mer her.

Familien Amlies blogg

Familien Amlie

Dette er den uhøytidelige bloggen til familien Amlie. Familien består av lillesøster Rebekka (1,5), storebror Johan Nikolai (3), mamma Ingrid (30) og pappa Einar (31). Vi står foran et nytt eventyr sammen og ønsker å gi dere et skråblikk på hva som skjer av store og små ting.

Fra 1.9.2017 var vi på plass i Senegal. På veien hit stoppet vi innom skoler i Trondheim og Albertville for å få åndelig, faglig og språklig påfyll i bagasjen. Følg oss på bloggen her.

Guri Engers blogg

Guri Enger

Jeg er opprinnelig fra Nedre Eggedal, men har hus på Ridabu utenfor Hamar. Jeg er utdannet lærer fra Elverum Lærerhøgskole og siden master i Kristendomskunnnskap fra MF. Etter utdannelsen var jeg blant annet lærer på barne- og ungdomsskole i Stor-Elvdal og i Nepal. I Mali jobber jeg med bibeloversettelse og menighetsbyggende arbeid. Les mer her.

Kristin og Erik Bøhlers blogg

Kristin og Erik

Vi kommer fra Bærum, men bor og jobber nå i Okhaldhuga i Nepal. Kristin er utdannet barnepleier og menighetssekretær og har ansvaret for sosialkontoret og ernæringssenteret i Okhaldhunga. Erik er utdannet barnelege og er overlege på sykehuset i Okhaldhunga. Les mer her.

Synnøve Aandstads blogg

Synnøve Aandstad

Jeg er for tiden Normisjons eneste norske utsending i Aserbajdsjan. Jeg bor i Sheki, en by i nord-vest Aserbajdsjan. Jeg er gift og har en datter på to år. Her vil jeg dele litt fra arbeid og hverdagsliv i Aserbajdsjan. Les mer her.


Skoler

Det er også tre skoler hvor Normisjon er med på eiersiden i region Øst:

Bjerkely Folkehøgskole

NLA Høgskolen i Oslo

Kristelig Gymnasium