Soul Camp Øst

Er en korhelg for alle Soul Children-kor (og andre barne-tweens og ungdomskor) som hører til på østlandet. 11.-12. oktober kommer vi sammen fra fire regioner på østlandet, og samles til en kjempe-korhelg i Oslo!

Vi skal være sammen fra fredag ettermiddag til lørdag kveld og feire musikkglede, fellesskap og Jesus!
På fredag blir det åpningsshow, kiosk og Soul Children-butikk, middag, lek og moro, og kveldssamling med bønnevandring. På lørdag er det get-up service, seminarer for både deltakere og korledere, mass-choir, fritid og lek og gode måltider. Vi avslutter det hele med festkonsert for og med hverandre! Her inviterer vi familie og venner til å komme å se og høre på. Alle kor som ønsker det få opptre med et eget innslag!*

*For å sørge for at konserten ikke blir alt for lag er det en begrensning til at de første 15 korene som melder seg på kan få være med og synge. Man må melde inn 3 sanger/innslag i prioritert rekkefølge, dette gjør man når man melder seg på.

Det blir eget opplegg for Soul Kids, og en egen «camp i campen» for Soul Teens som varer helt til søndagen! Her vil det være egne samlinger, kafé, seminarer og møter.

 

Overnatting

Hvert enkelt kor er ansvarlig for å ordne overnatting.
For de som bor i områdene i nærheten er det mulig å sove hjemme. Vi skal være i Storsalen menighet som ligger en 10 minutters gåtur fra Nationalteateret togstasjon. Vi legger opp programmet så det slutter og starter slik at man rekker å komme seg til og fra Storsalen.

Vi kommer til å legge ut en liste med anbefalte steder å overnatte på nettsiden vår: www.normisjonost.no.

Priser

I prisen inngår:
Festivalpass, alle måltider, t-skjorte til alle deltakere og korledere.
Hvert kor betaler for både kordeltakere og alle dirigenter/voksenledere de har med.

Vi har tre pristrinn:
350/450* påmeldinger innen 01.07.
450/550* påmeldinger frem til 15.09.
600/700* påmeldinger frem til påmeldingsfristen 1. okt.

*Pris for andre kor enn Soul Children-kor.

Om dere blir flere enn først antatt, betaler dere gjeldene pris for de siste påmeldte i henhold til gjeldende pristrinn når påmeldingen registreres. Om dere blir ferre enn først antatt, koster det 50kr pr. deltaker for avmelding.

Et eksempel: Melder du på et Soul Children kor med totalt 10 stk nå før 1.7, blir dette 3500kr, og når dere i august/september melder på koret med all annen info ser dere kanskje at dere totalt blir 12 stk. Da betaler dere da 450kr (600kr etter 15.9) for de siste to påmeldte. Så her vil prisen bli: 10*350 + 2*450 = 4400kr.

Om dere derimot ser at dere blir 8 stk, så betaler dere 50kr i avmeldingsgebyr pr. påmeldte deltaker, da vil prisen bli: 350*8 + 50*2 = 2900kr.

Depositumet på 2000kr vil bli trukket fra før vi sender ut faktura til dere.

 

Om du har spørsmål om arrangementet kan du kontakte leirsjef
Daniel Skjøtskift Johannessen på: dj@normisjon.no eller 97 56 83 45.

Vi gleder oss til å treffe dere i oktober!