Dalen ligger idyllisk til i Lillomarka, 2 km fra parkeringen ved Nittedal.

Dalen Leirsted

Dalen leirsted fasade

Her er ingen dusj, men en fin bekk en kan dyppe seg i.
Men hytta har innlagt strøm og har en flott fotballbane. Dalen har lange tradisjoner, og kan virkelig karakteriseres som «Stedet med sjarm!»
Bestilling kan skje til Morten Aaslund – tlf. 982 66 428 morten.aaslund@getmail.no
Hytta har hatt utallige besøk av barne- og ungdomslag. Ønsker dere en tur ut i skogen hvor man først og fremst pleier både det sosiale og åndelige fellesskapet, er Dalen stedet for dere.

Totalt er det 45 sengeplasser fordelt på 7 rom. I tillegg til hovedbygget, er nabohytta «Lilledalen» gjenreist og tilgjengelig. Her finnes ca 6 sengeplasser, kokemuligheter og peis.
Lokalitetene i hovedbygget består av et større fellesrom som er godt egnet til møter etc. Rommet er ellers innredet som halvt spisesal og halvt peisestue. Internatrom og Lille-Dalen kan ellers brukes som grupperom etc.

Det finnes ikke dyner/puter, så sovepose/dyne må medbringes. Det er ikke innlagt vann, men det finnes en overbygd, elektrisk vannpumpe i tilknytning til kjøkkenet. Ellers er standarden bra.

Dalen ligger i Lillomarka – nærmere bestemt 5 km fra Jensrud og Nittedal kommunehus. Du kan kjøre de første 3 kilometerne inn i marka. Der finnes egnet P-plass. De siste 2 km går du til fots. Stien er merket med skilt til Dalen.
Ønsker man å reise kollektivt, tar man buss fra Oslo til Skøyen busstopp på Kjul i Nittedal. Fra busstoppet er det ½- 1 times gange til hyttene.

Følg RV 4 fra Oslo mot Gjøvik
Følg kartet fra rundkjøringen på Gjelleråsen
Ta av fra motorveien ved Kjul
Følg skilt til P-plass for Lillomarka

Kontaktinformasjon

Priser

Sengeplasser

Ca. 45 sengeplasser

Antall soverom

7 soverom

Tilleggssenger

Lilledalen har i tillegg 6 senger

Kokemuligheter

Lilledalen har også kokemuligheter

Oppholdsrom

Oppholdsrom inndelt i peisestue og spisesal