Våre leirsteder

Se våre leirer

Skogstad Leirsted Fasade

Skogstad leirsted

Skogstad leirsted ligger på Eina i Vestre Toten, ei koselig totenbygd i landlige omgivelser ved Einafjorden. I nærområdet finnes blant annet badeland, lekeland, golfbane, og ridesenter. Mjøsbyen Gjøvik ligger 22 km unna, og her er det enda flere aktivitetsmuligheter.

Kirketeigen fasade

Kirketeigen leirsted

Kirketeigen leirsted ligger i Kvam i Gudbrandsdalen. Kirketeigen er et leirsted og en campingplass som ligger i Kvam i Gudbrandsdalen. Kirketeigen camping tilbyr hytter, rom og teltplass svært sentralt på en av Norges mest trafikkerte ferdselsårer gjennom Gudbrandsdalen. Kirketeigen tilbyr et flott sted for å være sammen: sammen på leir, sammen til selskap, sammen til møter.

Haraset fasade med barn utenfor

Haraset leirsted

Her er det store uteareal med fotball – og volleyballbane, lekeapperater og skimuligheter vinterstid. Leirstedet har 65 sengeplasser fordelt på hovedbygg og koselige små hytter. Det har 3 møtesaler, bortennisrom og egen kiosk.

Fossheim fasade vinter

Fossheim leirsted

I tillegg til egne arrangementer leies stedet ut til eksterne leirer og arrangementer. Mange konfirmantgrupper, ungdomsforeninger, kor, menigheter, idrettslag og korps leier stedet til diverse aktiviteter. Ellers kan det arrangeres ulike konferanser, kurs og leirskoler.

Bordtennis er tilgjengelig i aktivitetskroken, samt fotballbane og en rekke små og store spill til bruk i peisestua.

Dalen leirsted fasade

Dalen leirsted

Her er ingen dusj, men en fin bekk en kan dyppe seg i.
Hytta har innlagt strøm og en flott fotballbane. Dalen har lange tradisjoner, og kan virkelig karakteriseres som «Stedet med sjarm!» Ønsker dere en tur ut i skogen hvor man først og fremst pleier både det sosiale og åndelige fellesskapet, er Dalen stedet for dere.