Ressurser hos Normisjon region Øst

Hvitt abstraktbilde
Varslingsrutiner i Normisjon region Øst

Normisjon jobber målrettet med rutiner for å håndtere og forebygge overgrep, maktmisbruk og seksuelle krenkelser. I region Øst kan varslere og krenkede være trygge på at de vil bli tatt på alvor dersom vi får vite om opplevelsene.

Du kan alltid kontakte regionleder Aslaug Irene Halden Gjerull direkte på:

Mobil: 977 19 920
Epost: aihg@normisjon.no

Mennesker som har opplevd seksuelle krenkelser fra ansatte eller frivillige medarbeidere i Normisjon kan også henvende seg til:
Else Kari Bjerva – mb: 452 13 382
Tormod Kleiven – mb: 950 84 275 

Nytt fra Normisjon

I regionbladet «Region Øst» finner du informasjon og nyheter fra region Øst sitt arbeid. Avisen kan lastes ned digitalt og leses på skjerm her: Region Øst

Avisen er gratis. 

Et magasin blir lest med kaffekopp i hånden og katt på sofaen
Agenda 3:16

Normisjon gir ut magasinet Agenda 3:16. Det er prisbelønnet for sitt design og innhold, og tar kristent liv på alvor.  

Agenda 3:16 gis også ut som lydavis i samarbeid med KABB. Ta kontakt på telefon 23 30 10 00 eller epost: abonnement@normisjon.no

Her kan du tegne abonnement på Agenda 3:16

Ferskvare

Ferskvare er et gratismagasin som sendes til alle som har gitt en gave til Normisjons internasjonale arbeidet i løpet av det siste året (ca. 12.000 personer). Blant disse er faddere, fastgivere og SMM-menigheter som tidligere mottok henholdsvis Faddernytt, Misjonsnytt og SMM-nytt.

Fire kvinner fra Kambodsja
Manah

Manah læringsfellesskap i Oslo inviterer til åndelig fordypning, ledertrening og oppfølging gjennom 4 samlinger over 2 år. Manah setter av tid og skaper rom der vi kan komme tilbake til kjernen i det vi tror på, få en nærere relasjon til Gud slik at vårt lederskap kan gi god frukt som varer.

For mer informasjon, ta kontakt på mail: manah@storsalen.no.