En stor takk!

Mars har stått for stor omveltninger, og det gjelder også i staben i Normisjon region øst.
Fire flotte medarbeidere sluttet i sin stilling i løpet av måneden, og her er en hyllest til hver enkelt av de. Tusen takk for den flotte innsatsen dere har lagt ned i arbeidet!

Terje Holmedahl
Takk Terje for den uvurderlige hjelpen du har vært de siste seks månedene for oss i region øst.
Du kom inn i en krevende tid, med overskudd og tilstedeværelse. Du er løsningsorientert og effektiv. Takk for ditt smittende humør på kontoret og for gode samtaler. Du er godt kjent med regionens arbeid og kunne gå rett inn i oppgaver og kjente normisjonsfolket godt.
Vi liker deg så godt og har trivdes godt med å ha det i fellesskapet. Takk Annelis for lånet av Terje denne tiden og kos dere videre i pensjonisttilværelsen. Vi er takknemlig for at vi fortsatt har dere med som frivillige.

Marte Kolstad
Marte er en varm, positiv og klok person, som har gjort en fenomenal innsats som leirsjef i region Øst. Det merkes at Marte har vært mye på leir, hun har leirsjefs- og ledertalentet i blodet: Allerede fra første leir jobbet hun selvstendig og tok gode valg i ulike situasjoner. Hun er god til å se den enkelte, og har en imponerende evne til å beholde roen i kaos. Når Marte sa ja til en liten leirsjefstilling i region Øst, følte vi at vi hadde gjort et kupp! Siden det er trist at hun slutter, er det veldig fint at hun fortsatt ønsker å være med på noen leirer som frivillig leder. Takk for alt du har bidratt med inn i staben, Marte!

Marte Rebecca Dæhlen
Marte Rebecca kom inn som en reddende engel i vikariat i Hedmark, og har gjort en kjempeinnsats med blant annet leir på Haraset. Du er god på å se de rundt deg, lytte og ta deg tid. Med din godhet, varme og kreativitet har du vært et friskt pust inn, både i stab og i regionen. Vi ønsker deg alt godt, og mange gode ønsker med familieforøkelsen.

Therese Andreassen
Therese, du er omsorgsfull, hjelpsom og klok. Takk for alt du har gjort og bidratt med i Acta region Øst i disse årene. Du er god på å se de rundt deg og gi gode ord og god på andakter for både store og små! Vi setter pris på humoren, ærligheten og kreativiteten din og er glade for at vi beholder deg i staben hos oss!

Andre nyheter