Skjermbilde 2018-11-26 kl. 12.33.56

Julehilsen fra Mali

Her kommer en julehilsen fra Mali. Det er lite som minner om jul her. Det er ingenting ved temperaturen, gatedekorasjonene eller aktivitetene i menigheten som minner om at vi er i advent. Jeg må bare forholde meg til kalenderen. Og kalenderen sier at om noen uker skal vi få feire at Gud ble kjøtt og blod og ble synlig i blant oss. Nå er det vi som er sendt for å vise verden hvem Gud er og hvor stor kjærligheten hans er.

Dette året har det mest spennende i Mali vært Agenda1 som vi har startet opp i de aller fleste menighetene i samarbeidskirken vår. På to samlinger i året får menighetene undervisning og hjelp til å sette seg mål for de neste seks månedene. Gjennom disse planene er håpet at de som menighet skal komme nærmere Gud, få større kjærlighet til hverandre og få frimodighet og kreativitet til å vise Guds kjærlighet til andre. Det har skjedd så utrolig mye spennende. Nye er blitt kristne, følelsen av fellesskap er blitt større i menighetene og mange opplever bønnesvar og får større frimodighet til å be for naboer og venner.

Siden 2012 har sikkerhetssituasjonen vært utfordrende i Mali. Det har også ført med seg et mismot i menighetene. Nå opplever mange et fornyet håp for framtiden for kirkene.  

Takk for all støtte og forbønn. Det er så godt å vite at vi ikke står alene.

Julehilsen fra Therese Glendrange

Andre nyheter