IMG_0250

Leder- og medarbeiderkonferansen 2020

«Det beste med konferansen var å samles, og rett og slett være del av et familietreff for hele normisjonsslekta», sier Juliane Holmedahl Stikbakke fra Oslo Soul Children.

I dagene 7.- 9. februar var nærere 500 Normisjonsmedarbeidere på konferanse i Stavanger; noen var der fordi det er jobben deres, men mange var der fordi de er engasjert av og i Normisjon og Acta. Vi har spurt en del av dem som var der fra Region Øst, hva de sitter igjen med etter helgen.

Tekst og foto: Terje Holmedahl terje.holmedahl@normisjon.no

 

< Solveig M Skaaheim, Bærum Soul Children:

Det som er lengst frammer er at vi fikk feire Soul Church sammen med Normisjon-familien vår og kjenne fellesskapet på tvers av generasjoner. De unge imponerer og deres engasjement inspirerer meg til videre frivillig arbeid.

 

Magne Gryvill, Høybråten Normisjon, Oslo: >

Det var noen utrolig inspirerende dager med konkrete eksempler og råd til å videreutvikle våre menigheter og foreninger. Kombinert med solid forkynnelse frister dette til gjentakelse.

< Anne Birgit Aandstad, Årnes Normisjon

For meg var det veldig fint å være med på spor med tema DIAKONI. Det var godt å være sammen og være inkludert og SETT som frivillig medarbeider.

 

Guri Enger, Hamar/Mali: >

Det var inspirerende å være sammen og å høre god forkynnelse. Dette er nødvendig og bra for Normisjonsidentiteten.

< «Basardronninga» Juliane H. Stikbakke, Oslo Soul Children

Det beste med konferansen var å samles, og rett og slett være del av et familietreff for hele normisjonsslekta. Konferansens beste minne var å endelig få vise frem Soul Church og alt det nye materiellet vi har jobbet med denne våren. Og så var det jo selvfølgelig veldig artig å ha basar med et aldersspenn fra 16 år til 80!

Bengt Håkan Thorängen, Høland Normisjon: >

Hei takk for sist Det er kjekt å treffe gamle kjente og bli kjent med noen nye Vi er en del av en større sammenheng både utland og innland Jeg var med ett spor/kurs om sjelesorg meget spennende Meget bra konferanse på alle måter TUSEN TAKK mva Håkan

< Daniel Johannessen, Storsalen, Oslo:

Jeg sitter igjen med en opplevelse av at jeg får være en del av noe stort i Normisjon. Så mange dyktige, hyggelige og engasjerte mennesker på et sted og i samme organisasjon er jo helt rått!

 

 

 

Glimt fra noen høydepunkt; besøk av utvikingsminister Dag-Inge Ulstein og Soul Church gudstjeneste.

Andre nyheter