Familieonsdag

Månedens lokallag fra Actas nyhetsmail i januar

Lederen Trine Krogstad Hvesser forteller litt om laget:
Familieonsdag er for deg som liker å spise middag sammen med andre, se barna finne seg venner, drikke kaffe og ha gode samtaler rundt bordet. Familieonsdag er for alle. Familie eller ei, ung som gammel.  Du er velkommen!

Enten du har hatt  hviledag hjemme, en travel dag på jobb og på skole eller lekt dagen lang i barnehagen, kan du komme annenhver onsdag til vårt menighetshus. Du får muligheten til å mette magen på deilig middag, du får fellesskap rundt bordene og drikke deilig varm kaffe, du får høre om Jesus gjennom fantastiske fortellinger, vi synger sanger som drar oss inn i et landskap hvor det eneste vi får høre er «det er så bra at akkurat du er akkurat her». Vi får kvalitetstid sammen, lekestund – og det viktigste: Vi er sammen.
Vår tanke bak Familieonsdag er å bygge relasjoner på tvers av generasjoner. Familieonsdag er et bygge-prosjekt, som vi bygger sammen. Det er vi som kommer på familionsdag, som eier kvelden og det er vi som bygger den sammen. Vi kan få eierskap og tilhørighet, vi kan kjenne på at denne kvelden er vi sammen om.  Ettersom Familieonsdag har tilknytning til både Løken kirke, Høland Normisjon og Acta, har jeg, som arrangør, et brennende ønske om å vise Guds kjærlighet gjennom ord og handlinger, så håper jeg, da at de som kommer også kan kjenne på det samme.

Andre nyheter