pineapple-supply-co-qWlkCwBnwOE-unsplash

Nye ansatte!

I tillegg til Dirk Cordier som har blitt ny teamleder for Acta, har vi ansatt flere mennesker både hos Acta og hos Normisjon. Ta vel imot dem!

MARTE REBECCA DÆHLEN bor på Toten, har en mann, fire barn og en katt. Hun er glad i leir og brenner for at barn og unge skal få høre om Jesus. Hun er godt kjent med Acta etter flere år som tweenskonsulent i Oppland. Hun liker å strikke, bake og dra på konsert. Fremover skal hun jobbe som Actakonsulent i Oppland samtidig som hun blir bestyrer av Skogstad Leirsted. 
STÅLE SANDBEKKEN kommer fra Eina i Vestre Toten og skal starte som fellesskapsutvikler. Han har en mastergrad i ledelse ved BI Oslo og har et lite foretak der han selger veiledning til bedrifter og organisasjoner. Han regner Skogstad leirsted som hovedarena for leirdeltakelse, ledertrening og utprøving av egne ferdigheter. I 1997 ble han utfordret av en av de faste forkynnerne i regionen om å holde andakter, også for voksne. Siden det har han vært fritidspredikant i Indremisjonen og senere i Normisjon, og han liker godt å forkynne Guds Ord.
ODA VIK STRAUME er 23 år og kommer fra Sandnes, men bor nå i Oslo. Hun studerer teologi og misjon på Fjellhaug Internasjonale Høgskole. På fritiden tar hun seg gjerne en tur i skogen eller en runde frisbeegolf. Oda skal jobbe som leirarbeider, i hovedsak på Fossheim. 
SAMUEL LANGELAND er 22 år og en stolt Sotraværing fra Vestlandet som elsker idrett,
natur, musikk og godt lag med gode venner. Aller viktigst er han en etterfølger av Jesus og driver mye med menighetsarbeid. Nå for tiden studerer han ledelse og teologi på Høyskolen for Ledelse og Teologi. Samuel skal jobbe som leirarbeider, i hovedsak på Fossheim. 
JULIE KVALEVAAG-HOLM er 21 år og kommer fra Brumunddal. Hun brenner for at barn og ungdom skal få bli kjent med Jesus, og tror at leir er en unik og viktig mulighet for å få til dette! Hun har i år jobbet som miljøarbeider på Kongshaug Musikkgymnas og studert praktisk teologi og ledelse. Julie skal jobbe som leirarbeider, i hovedsak på Skogstad og Kirketeigen. 

I tillegg har vi ansatt Hanne Mette Roaas. Hun begynner i desember, og vil bli presentert nærmere oppstart. 

Andre nyheter