ben-white-mO9vKbG5csg-unsplash

Pastor til Hamar Normisjon i 50 % stilling

Normisjon region Øst søker pastor til Hamar Normisjon i 50 % stilling

Vil du være med å utvikle et inkluderende og utrustende fellesskap i Hamar Normisjon? Vi ser etter en pastor som kan sette fokus på rekruttering og fellesskap for fremtidige generasjoner.

Hamar Normisjon er en forsamling sentralt i Hamar. For tiden er det ca. 80 tilhørige og medlemmer fra byen og kommunene rundt (Stange, Ringsaker og Løten). Hamar Normisjon eier og driver Misjonshuset; et funksjonelt bygg med møtelokaler, aktivitetsrom, kjøkken og kontor. Virksomheten består i dag blant annet av søndagssamlinger/gudstjenester, eldretreff, bønnemøter, Tweensklubb, Onsdagsmiddag og flere celle- og bibelgrupper. Menigheten har et stort engasjement for Normisjons internasjonale misjonsarbeid.

Vi er del av et inspirerende tverrkirkelig samarbeid både på ungdoms- og voksensektoren gjennom «Sammen for Hamar».

Hvem ser vi etter?

Gjennomsnittsalderen i Hamar Normisjon er blitt høy, så vi ønsker oss en pastor som kan sette fokus på rekruttering og å bygge fellesskap for fremtidige generasjoner.

Du har en sunn luthersk teologisk basis for det pastorale arbeidet i samsvar med Normisjons verdidokument og retningslinjer. Formell kompetanse er bra, men nådegaver og personlige egnethet vektlegges. Du er glad i å jobbe sammen med ulike mennesker og har god forståelse for tiden og kulturen vi lever i. Kort sagt: du vil bygge menighet for fremtiden.

Kvelds- og helgearbeid er en naturlig del av stillingen.

Vi tilbyr kurs og samlinger i Region Øst og Normisjon sentralt.

Lønn etter Normisjons regulativer. Med meget god pensjonsordning.

Det er ønskelig at den som ansettes i stillingen som pastor bor på Hamar eller i nærområdet, eller er villig til å flytte hit.

Vi tilbyr fast ansettelse i inntil 50 %

(Stillingen utlyses i samarbeid med region Øst og kan kanskje kombineres med andre stillinger i regionen)

Kanskje er det nettopp deg vi ser etter?

Spørsmål om stillingen

Spørsmål kan rettes til styreleder Per Inge Bergan, tlf: 47661597, epost: piben53@gmail.com eller styremedlem / tidl. pastor Rune Andreassen, tlf: 47259390. runeandreassen@hotmail.com

Søknad med CV sendes pr e-post til piben53@gmail.com

Søknadsfrist 1. mars

Tiltredelse: 1. september 2022.

Andre nyheter