SOUL CAMP ØST!

11.-12. oktober ble Soul Camp arrangert i Storsalen menighet.

Det ble en kjempesuksess av en fest av en korhelg!!

Her var kormedlemmer fra region Øst, Oppland, Østfold og Vestfold Buskerud, og det ble mye liv og røre når cirka 350 deltagere fylte lokalene til Storsalen og NLA Høgskolen i Staffeldtsgate!

Programmet besto av samlinger med lovsang og andakt, og diverse seminarer, deriblant korseminar, danseseminar, klima og miljø-seminar, lekeseminar og trylleseminar med Ruben Gazki. Så mye bra! Men helgens høydepunkt var en fullstappet festkonsert i Storsalen hvor alle korene sang sammen i Mass choir, og så fikk vi høre fire enkeltkort opptre; Soul Children Sign, Fredrikstad Soul Children og Teens, Nittedal Soul Teens og Drammen Soul Teens. Og dessuten fikk alle Soul Kids synge «Leve Livet» for oss, og alle Soul Teens sang og danset til «My Own City». Festkonserten ble avsluttet med et skikkelig smell, med konsert med Jesus Loves Electro!
Selv om de fleste drop svette og glade hjem lørdags kveld, fikk de eldste deltakerene, Soul Teensa. været med en dag til. Her fikk de være med å synge på Storsalens gudstjeneste, både til lovsangen og med soloinslag. Etter gudstjenesten hadde vi en siste samling og litt lunsj, før vi ba for hverandre og sendte hverandre ut, hver til våre byer og hjemsted.

Hvis du skulle ønsket at du fått med deg dette, så får du en ny sjanse høsten 2020, når Soul Children Festivalen går av stabelen.

Her kan du se en film fra helga: https://www.youtube.com/watch?v=ZaqC7FXW2nI&t=25s

 

Her er litt fleire bilder fra helgen, foto av Scott R. Sanden

 

 

Andre nyheter