huzeyfe-turan-yEEHg9ft_TA-unsplash

Vil du unnvære et julelys til Fermate sjelesorgsenter?

Desember er en nokså mørk tid, og i år trenger seg dette mørket på i større grad enn vanlig. Det merker vi hos Fermate: Mange henvender seg fordi de trenger noen å samtale med når tankene og livet er tungt. 

I år har vi har blitt oppfordret til å tenne mange lys. Når jeg går den daglige kveldsturen i gaten min, merker jeg at det hjelper. Det at alle naboene i år har gått helt bananas i innkjøp av julelys minner meg om håpet som vi kan lese om i Joh 1,5: «Lyset skinner i mørket, og mørket har ikke overvunnet det.»

Vi synger: «Tenn lys for dem som gråter og dem som trøster dem». Dette står Fermate i hele året. Og det er meningsfylt når vi ser at samtalene bringer lys inn i mørke livssituasjoner.

Vil du være med og bringe håp til de som strever? Dette kan du gjøre ved å gi en økonomisk julegave til Fermate. Du kan gi din gave HER (husk å huke av for at du vil gi til Fermate), eller ved å VIPPSE til 589217

Therese Andreassen, leder for Fermate sjelesorgsenter

Skattytere kan kreve fradrag i skattepliktig inntekt for pengegaver, jf. skatteloven § 6-50. Gaven må utgjøre til sammen minst 500 kroner til den enkelte organisasjon i løpet av inntektsåret. Maksimalt fradrag for gaver til en eller flere organisasjoner er 50 000 kroner per år.
Våre varmeste ønsker om en velsignet julehøytid,

Andre nyheter