Foto: Daniel S Johannessen

Bedehuset Christmas Edition

Første gang-andre gang-tredje gang – DER gikk «Gullåren» for 7 000 kr! Auksjonarius er kveldens basarinne, Renate Moen. Stedet er Storsalen og kveldens arrangement er «Bedehuset – Christmas Edition». Dette er en tilpasning og modernisering av konseptene «Basar på Bedehuset» og «Julemesse i Normisjon». Storsalen er stappfull av unge, engasjerte mennesker med åpne hjerter og lommebøker.

En blanding av vafler, kaffe og en annen udefinerbar lukt møter oss. Kommer den fra bildene som er utlånt fra ulike bedehus for anledningen? Eller er det pyntegjenstandene og gevinstene som Galleri Sørumsand har donert som pirrer luktesansen? Uansett er det ikke noe tvil: sansene gjenkjenner «bedehusånden».
Arrangementet er et samarbeidsprosjekt mellom Acta region Øst, Storsalen og Kompis, Actas misjonskonsept for ungdommer. Målet med arrangementet er å samle inn penger til misjon og skape giverglede blant unge.

Kveldens basarinne, Renate Moen, holder koken og underholder de 400 ungdommene som har møtt opp. I tillegg til auksjon er åresalg, kiosksalg og musikkunderholdning av Madelen’s Request. Alle inntektene går til misjonen.

Det ble samlet inn 80 000 kr til Kompis utdanningsprosjekt i India og Bangladesh, og 21 personer ble enten nye givere eller økte sin fastgivertjeneste. Dette er igjen en stor sukess. TUSEN TAKK til alle som har bidratt!

(Bildene er tatt av Tobias Torvholm Sævik).

 

Andre nyheter