b. lederdagbilde2

Ledertrening i Acta!

 

I oktober arrangerte Acta to samlinger med fokus på ledertrening for unge i region øst! Her er en liten rapport fra ledertreningsleir på Fosshiem, og lederdag på Haraset!

 

”LOVED Ledertreningsleir”

Fossheim leirsted, 21-23 oktober 2016

21-23 oktober arrangerte vi ledertreningsleir for ungdommer fra 10. trinn og oppover. Det var 15 lærevillige og hyggelige deltagere, og en god ledergjeng, tilsammen 23 stk.

Det ble en veldig fin helg, deltakerne og lederne ble godt kjent med hverandre. Utenom programpostene ble peisestova på Fossheim godt brukt, kortspill og hygge og leker! Teamet for leiren var ”skam” og det gjenspeilte seg særlig i seminarene og i bibeltimene. På lørdagen hadde vi praktisk uteseminar om å jobbe i team, dere ser et av teama i aksjon på bildet! Det var også seminar inne, baser på samtaleopplegget ”sunt og sant” om seksualitet og om alkohol. Dette ble et veldig spennende og nyttig seminar! Ellers på programmet var bibeltimer, god mat, lovsang, leker, ”bønn for natta” i peisestova, og noen praktiske ”krasjkurs” i noen kristne øvelser!

 

”Lederdag

Haraset Leirsted – Lørdag 15 oktober

Lørdag 15.oktober ble det for første gang arrangert en egen lederdag på Haraset. Målet for dagen var å samle de som er, og de som ønsker å være, ledere på acta sleirer på Haraset. 15 flotte ledere møtte opp, hvor fem av dem ikke har vært med som ledere før!

Sammen ble vi bedre kjent, snakket om lederrollen, løste caser, hadde teamwork og koste oss med taco. Vi fikk høre om at det var Jesus selv som kalte oss til å være ledere, og til å lede andre mennesker til ham, jfr. Misjonsbefalingen. Avslutningsvis ba vi for hverandre gjennom lystenning. En veldig fin dag med en utrolig flott ledergjeng!

Andre nyheter