hands-1926414_1920

Lys i mørket

Vil du bidra til å bringe lys inn til de som opplever at det er mørkt? Vil du være med og bære fram håpet om en bedre fremtid, sammen med Fermate sjelesorgsenter?

Desember er nokså mørk tid, og for noen trenger dette mørket seg på i større grad enn for andre. Det merker vi hos Fermate. Mange henvender seg fordi de trenger noen å samtale med når tankene og livet er tungt.

I advent oppfordres vi til å tenne mange lys. Og hvert år blir jeg like forundret over hvor mye det hjelper. Lysene minner oss om håpet som vi kan lese om i Joh 1,5: «Lyset skinner i mørket, og mørket har ikke overvunnet det.»

Vi synger: «Tenn lys for dem som gråter og dem som trøster dem». Dette står Fermate i hele året. Og det er meningsfylt når vi ser at samtalene bringer lys inn i mørke livssituasjoner.

Vil du være med og bringe håp til de som strever? Dette kan du gjøre ved å gi en økonomisk julegave til Fermate. Du kan gi din gave HER (husk å huke av for at du vil gi til Fermate), eller ved å VIPPSE til 589217.

Våre varmeste ønsker om en velsignet julehøytid,
Therese Andreassen, leder for Fermate sjelesorgsenter

Skattytere kan kreve fradrag i skattepliktig inntekt for pengegaver, jf. skatteloven § 6-50. Gaven må utgjøre til sammen minst 500 kroner til den enkelte organisasjon i løpet av inntektsåret. Maksimalt fradrag for gaver til en eller flere organisasjoner er 50 000 kroner per år.

Andre nyheter