Team Øst

Mennesker som hopper på stranden
Du har nå fått oppleve godt fellesskap, påfyll og moro et helt år - er du gira på å gi videre av det du har fått?
Acta Øst søker fem ettåringer som vil være team på to av Normisjons folkehøyskoler på Østlandet; Haugetun og Bjerkely. Teamet bytter på å være i praksis på de to skolene, og er samtidig studenter på Til Tjeneste linja (TT) på Bibelskolen i Grimstad. Perioden på hver skole vil være mellom 2 uker til 1mnd, i tillegg til noen besøk på Bibelskolen i mellom. TT gir faglig, åndelig og sosialt påfyll gjennom 6 kursuker og en studietur, men ikke minst et nettverk med andre ungdommer som jobber med det samme.
I Team Øst kan du få utvikle dine lederevner, bidra med engasjement og dele Jesus-glede på folkehøyskoler som har behov for deg!

PRAKTISK INFO:
Oppgaver på skolene
Oppgavene på skolene vil variere ut fra ønsker og behov, men hovedfokuset til teamet er å bidra inn i det kristne arbeidet på skolen og være tilstede i miljøet. Det vil være mulighet til å slenge seg på turer og linjer som oppleves som spennende. Mer informasjon om de ulike linjene og folkehøyskolene finnes her: https://haugetun.no/ https://www.bjerkely.fhs.no/om-bjerkely

Bosituasjon
Rektorboligen er disponibel både på Bjerkely og Haugetun - med mulighet for eget rom og tilbaketrekning. Det er mulighet for å bo på internatet ved ønske om det.

Økonomi
TT kvalifiserer for lån og stipend fra lånekassen, og selve året på Bibelskolen koster 30 000kr, eksludert studietur. Du kan lese mer om TT-linja her: https://bibelskolen.no/linje/tt/
Det vil mottas lommepenger på rundt 1600kr/mnd fra folkehøyskolene, i tillegg til kost og losji på folkehøyskolene.

SØKNAD:
Søknad og spørsmål sendes til Julie Kvalevaag-Holm, jkh@normisjon.no, 41754614. Søknader behandles fortløpende.