St. hans Fossheim

Det blir St. Hansfeiring på Fossheim i år også! NB! Med påmelding.

Vi tenner seks tønnegriller som er klare klokka 17.00 hvor man kan grille med god avstand. Det blir salg av kaffe og vafler og rebusløp for familier.  Ta gjerne med egne stoler og bord og alle må ta med eget grillbestikk. Familiemøte blir ute kl. 19.00 og bålet tennes rett etterpå.

Fordi vi må ha oversikt over hvor mange og hvem som er der må vi i år ha påmelding fra alle som kommer. Send sms eller ring Monica på 977 23 967 for å melde på deg og familien. Maks antall mennesker ute på Fossheim er satt til 100 personer, pluss arrangører, med tanke på område og fasiliteter så sant myndighetene åpner for det etter 15. juni.

Vi kommer til å overholde myndighetenes retningslinjer for arrangement når det kommer til renhold, og vil sørge for vask av nødvendige flater gjennom hele arrangementet.

Vi ber om at alle følger myndighetens retningslinjer:

– ikke kom om du har forkjølelselignende symptomer eller er i tvil om du har det

– vask hendene jevnlig, før og etter dobesøk og før og etter måltider

– hold minst en meter avstand til de rundt deg som ikke er i samme familie/kohort og det innebærer da selvfølgelig også håndhilsning og klem

Vi ønsker at dere betaler og gir kollekt med vipps eller kort i stedet for kontanter.

Dersom myndighetene ikke åpner for arrangement med over 50 personer så er det maksantall 50 og dersom det blir dårlig vær, og vi må være inne, så vil det også være maksantall 50 eller så mange vi får plass til ut fra familiene som er meldt på og plassering inne i festsalen og matsalen. Dette vil vi i så fall gi beskjed om kvelden før.

Vi gleder oss til å se dere på Fossheim!

Andre nyheter