Familien Baghirov2.jpeg

Julehilsner fra misjonærene

En hyggelig juletradisjon er alle hilsnene man får fra fjernt og nært. Mens gradestokken har falt ned på de blå gradene her i Norge, i alle fall innimellom, har vi fått noen hilsner fra varmere steder i verden.

Familien Amlie i Senegal: Einar, Ingrid, Rebekka og Johan.

Nå som nettene blir kalde (ned mot 20 grader) er det tid for en julehilsen fra Senegal.

Vi ser med takknemlighet tilbake på året 2019. I tillegg til en stabilitet i arbeidet har vi fått gode nyheter om at nye utsendinger er på vei. Om noen få uker kommer familien Jøssang og blir en del av teamet vårt. Det gleder vi oss veldig til!

Nå som regntiden er over er det nok av prosjekter å gå i gang med. I desember starter vi med fotballtreninger for kvinner. Vi håper også å se framgang i arbeidet med handicapforbundet når det gjelder produksjon av såpe og moringa.

Og be gjerne om at Gud må vise oss flere av fredens mennesker som ønsker å høre de gode nyhetene om Jesus – jula kan være en fin anledning til akkurat det.

Varme hilsener fra Familien Amlie

 

Therese Glendrange, Mali.

Nå nærmer det seg jul. Jeg merker det på det fine støvet som blåses inn med vinden fra Sahara og legger seg over alt, og på de gode nattetemperaturene (selv om det ennå ikke har vært under 20 grader her i hovedstaden). Jeg er takknemlig for at vi enda et år skal få feire Fredsfysten som kom til oss og for oss. Det begynner å gå opp for meg at å få feire jul i fred ikke er en selvfølge. I Mali er stadig større områder av landet under press fra ulike grupper: lokale militser, rene kriminelle og radikale militante grupper som ønsker er mer konservativ form for islam. Mange er motløse og ser mørkt på framtiden. Det vi arbeider for, vårt håp og vår bønn er at kirkene i Mali må få kraft og frimodighet til å leve som et annerledes folk. Takk for at dere er med og støtter oss!

Hilsen Therese Glendrange

 

Familien Baghirov i Aserbajdsjan: Elman, Synnøve, Sonia Maria (7), Lydia Birgitta (3 1/2) og Emilia Johanna (nesten 1)

2019 går mot slutten, og jeg kan se tilbake på et spennende år. Mye av mitt fokus har i år vært på familien, siden vi i slutten av desember i fjor fikk vår tredje datter, Emilia Johanna.

Normisjons arbeid i Aserbajdsjan drives hovedsakelig av lokale medarbeidere, og jeg har siden i sommer arbeidet deltid. Fokuset mitt har først og fremst vært på å motta volontører og et team fra Gå Ut Senteret, samt på å utvikle en rundreise til kirkeruiner i nord-vest Aserbajdsjan i Normisjons regi. Vi håper at slike turer vil bli aktuelt for gjester fra Norge!

Det blir norsk julefeiring i Baku i år, med våre to studenter fra GUS, samt to av fjorårets studenter på besøk.

Vi ønsker dere en velsignet julehøytid!

Hilsen Synnøve Aandstad Baghirova i Baku (foto: Audun Nedrelid)

Andre nyheter