helloquence-5fNmWej4tAA-unsplash

Nye ansatte i region Øst

Dirk Cordier blir ny Actaleder i region øst fra 1. september. Dirk har de siste 10 årene jobbet med barn og unge i Frelsesarmeen, sentralt og regionalt på Østlandet. Han brenner for å se unge mennesker vokse i tro og lære Jesus å kjenne. Han motiveres av disippelgjøring og å få være med å løfte frem og bygge fremtidens ledere. Han er 43 år, kommer opprinnelig fra Sør Afrika, flyttet til Norge i 2005 og bor nå i Oslo med sin kone og tre barn. Dirk er en kar med høyt aktivitetsnivå som de rundt han snakker varmt om. Han elsker ungdommer, leir og har et smittsomt engasjement! 

«Jeg elsker Jesus og i en eventuell jobb hos dere motiveres jeg først og fremst av å være del av noe som vil ha stor betydning for unge menneskers liv og muligheten til å se andre vokse i tro og lære å kjenne Han og bli trygge i troen på Han.»

Oda Vik Straume, 23 år, er fast ansatt i 20 % leirstilling knyttet til Fossheim leirsted, hun er fra Rogaland, har gått på bibelskolen i Grimstad og tar for tiden bachelor i teologi og misjon på Fjellhaug Internasjonale høgskole.

Samuel Langeland, 22 år, er ansatt i en ettårig 20 % stilling på leir. Samuel kommer fra Bergen, har bakgrunn fra både Bibelskolen i Grimstad, praktisk teologi fra NLA og tar for tiden en bachelor i teologi og ledelse. 

Begge gleder seg til å bli kjent i regionen, til å møte alle på leir og er begge to klar for å besøke lokallag i Acta denne høsten!

Paul Atina Omayio har det siste året jobbet i en 50 % stilling hos oss i prosjektet Mangfold på leir. Paul fortsetter hos oss et år til. Han vil fortsette det arbeidet vi har startet i Acta med mangfold på leir. Paul er en dyktig bibellærer og forkynner og vil i tillegg være med som forkynner og i oppfølging av foreninger og fellesskap i Normisjon. Han vil også bidra til utvikling av nye fellesskap i region Øst.

Andre nyheter