_DES7522 (1)

Region Øst inviterer til retreat 8. – 11. mars 2018

I samarbeid med Lia Gård og Cockpit kommunikasjon inviterer vi til nytt og spennende kurs på Lia gård fra 8 – 11. mars 2018: Herre, lær meg å lytte til deg og meg selv.

Kurset vil være i retreatrammen og presentere elementer fra coachende tenkning

Spørsmålet er om vi kan bruke tenkning og teknikker fra andre fagfelt for å bli bedre kristne lyttere? Hvordan lytte til Gud, til mennesker og til meg selv?

Tord Langmoen forteller om inspirasjonen til retreaten: For en del år siden møtte jeg en gammel dame. Hun presenterte seg som «kristen lytter». Liten var hun, stillferdig, nesten litt beskjeden. Men en lytter av rang. Med sin lyttende stil fikk hun stor betydning for meg og alle oss som møtte henne.

I en travel tid oversvømmes vi med budskap. Men hvem har tid til å høre på andre? Hvem har tid til å høre på Gud? Kanskje har vi knapt nok tid til å lytte til oss selv?

På kurset kommer vi til å lære mer om hvordan vi i praksis kan lytte til Gud, mennesker, oss selv. Hvilke spørreord bruker vi for å lytte best mulig? Hvordan få en god, lyttende rutine? Hvordan kan den aktive lyttingen hjelpe folk rundt meg?

Vi kommer til å hente kunnskap fra anerkjent coaching-litteratur for å finne gode metoder til bedre lytting. Kurset blir i en retreatramme. Det blir god tid til egen refleksjon. Kurset krever ingen forkunnskaper i coaching.

Kurset blir ledet av Tord Langmoen og Ingar Bø

Tord Langmoen (59) er utdannet diplomcoach fra Henley University of Reading i England, diplomøkonom fra Handelshøyskolen BI og har dessuten gjennomgått lederprogrammet ved London Business School.
Han har i 12 år arbeidet som ledercoach og bedriftsrådgiver. Langmoen bor på Eidsvoll, er gift, har to voksne barn og en svigersønn.

Ingar Bø (41) er daglig leder på Lia Gård. Han har bakgrunn som misjonsforbundspastor i Tyskland. Nå leder han retreater på Lia Gård foruten en god del andre ting som dukker på et retreatsenter. Han har et stort hjerte for at kristne medarbeidere både skal få oppleve hvile, men også få livgivende impulser til egen tjeneste og eget liv. Ingar Bø er gift og har tre barn.

Pris og detaljert program finner du her.

Påmelding til Lia Gård. (Grupperabatt.)

Andre nyheter