IMG_20200401_104508

Tips og triks til hvordan lage litt påskeleir hjemme fra Acta

Påskeleirene er avlyst og for mange blir det påske hjemme i stedet for på hytta eller andre steder.
Å være på leir er noe helt spesielt og det vil aldri bli det samme å være hjemme, men vi ønsker her å gi dere noen ideer til hvordan dere kan gjøre en del av de faste programpostene på påskeleir der dere er.

TRYKK HER for å laste ned den digitale idepakka

Her finner dere ideer til bibelundervisning, sang og dans, påskeverksted, ute- og inneaktiviteter og gode bøker å lese i påsken for både barn og ungdom.

Ønsker dere å støtte arbeidet vårt? Bli medlem i leirklubben!
Dersom dere ønsker å støtte leirarbeidet vårt i denne tiden, så er en måte å gjøre det på å melde deg (hvis du er under 26 år) eller ditt barn inn i leirklubben. Fordi vi ikke har leirer mister vi mange medlemmer i leirklubben, og disse medlemskapene gjør at vi får støtte til leir av frifond.
Det koster kr 50,- å bli medlem og da gir du i tillegg ca kr 300,- til oss i støtte.

Vil du eller ditt barn bli medlem i leirklubben?
Send en mail på mko@normisjon.no med fullt navn, full adresse og fødselsdato på medlemmet og om du vil bli medlem i Haraset eller Fossheim leirklubb og så vil du få en betalingslink på sms som går rett til kort eller vipps
eller
du kan vippse oss en femtilapp til vippsnummer: #123885, merk betalingen med «Leirklubb Haraset eller Fossheim + Fullt navn, full adresse og fødselsdato på medlemmet.

Vi i Acta ønsker dere en god påske og håper vi snart kan sees igjen på leir!

Andre nyheter