193576349_2841055179494886_4282564768082251324_n

Viktig info om sankthans på Fossheim!

Påmelding: ALLE må meldes på for å overholde maksantall og ved eventuell smittesporing. Send en tekstmelding til Margrethe K. Overskott på 47642580 med navn på alle som kommer, hvor dere kommer fra og telefonnummer. Det vil stå noen og sjekke dere opp mot denne listen når dere ankommer Fossheim.

Været: Det er spådd veldig fint vær på onsdag, så med mindre dette drastisk endrer seg så kjører vi på med sankthans ute på Fossheim.

Hvem kan komme: Folk fra andre kommuner kan komme såfremt de lokalt ikke har strengere smittevernregler. I Aurskog-Høland er det nå nasjonale regler som gjelder. Hvis du kommer fra en kommune med egne lokale regler for arrangement som er strengere enn de nasjonale så kan du ikke komme. Sjekk reglene for din kommune før du reiser på onsdag.

Smittevernregler: Alt vil foregå ute, også møtet, slik vi gjorde det i fjor.
Alle må sitte med 1 meters avstand mellom kohortene. Husk at dere også holder avstand når dere bruker grillene, bålpannene og ved salget. Foreldre har ansvar for at barna deres holder avstand.

Vi ønsker at dere betaler og gir kollekt med vipps eller kort i stedet for kontanter.

Vi kommer til å overholde myndighetenes retningslinjer for arrangement når det kommer til salg av mat og renhold, og vil sørge for vask av felles flater gjennom hele arrangementet.

Vi ber om at alle følger myndighetens retningslinjer:
– ikke kom om du har forkjølelselignende symptomer eller er i tvil om du har det
– vask hendene jevnlig, før og etter dobesøk og før og etter måltider.

Ta med: Ta med egne stoler, bord og eget grillbestikk. Det blir salg av kaffe, vafler og slush.

Familiemøte og løype: Det blir familiemøte ute kl. 19.00. Arnfinn Wennemo taler og Anders Østby leder. Det vil også bli laget en sporløype for barn/familier.

Bål: I år utgår det store sankthansbålet, men det blir flere bålpanner på området. Vi ordner gratis marsmellows – ta med egen pinne!

Andre nyheter